Vår

Det har hänt otroligt mycket på snöfronten på sistone. Bara för någon vecka sedan var det bara grusgången som töat fram, men nu ligger det bara några små rester snö kvar i trädgården! Varmt väder, sol och regn har nött effektivt, vilket också lett till en del översvämningar här i Skutskär. Såg på nyheterna i morse om några som fått drygt en dm vatten i källaren. Tack och lov är det ingen översvämningsrisk där vi bor och så har vi ju inte någon källare heller.

Lördagen var en helt underbar dag. Strålande sol och varmt, lite blåsigt kanske men ändå klart vårigt. M bytte till sommardäck på bilen och jag och T gick runt i trädgården. Har inte tittat så noga på den tidigare eftersom det låg snö på backen när vi flyttade in (och var -20 grader kallt). Små fina vårblommor hade tittat upp minsann! Känner mig så peppad för sommar! Altanen är ju enorm! Ställde dit våra trädgårdsmöbler som alltid känts för stora (för balkong) och nu såg de nästan små ut! Får se till att skaffa en grill...






Premiär för att sitta framåt i selen. Vet inte om jag knäppte den rätt, men det funkade i vart fall

Kommentarer

  1. Åh vad roligt att få gå och upptäcka allt som händer i trädgården! Och vad kul att altanen är så stor! Alltid skönt att de är stora snarare än lite för liten... :)

    SvaraRadera
  2. Jaa, får väl se hur länge jag kommer tycka att den är stor.. Misstänker att det är en sån sak som snabbt blir för liten

    SvaraRadera
  3. Härligt med våren! :) Vi måste nog komma ner och hälsa på när det går mot sommar så vi kan "inspektera" tomten och "testa" altanen.

    SvaraRadera
  4. Härligt när de första vårblommorna kikar fram och berättar att det blir sommar i år också. Också roligt att få upptäcka tomten och se hur den ser ut egentligen. Altanen krymper nog så småningom och om den inte gör det är det i alla fall inte så tokigt med ett litet altanöverskott.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens jobbfundering...

Tierp

ESC