Hilmer 3 mån

Namn: Bengt Johan Hilmer
Vikt nu: 6305 g
Längd nu: 63 cm

Äter: Ungefär var tredje timme, ibland tätare, ibland glesare
Sovtider på dagen: Somnar i vagnen när jag lämnar på förskolan vid 8:45-9:15, sedan sover han medan jag går promenad på 1-1:30 timme. Ibland sover han vidare i vagnen när vi kommer hem, ibland inte. Sedan brukar han somna kring kl 13:00 vilket är lite tokigt eftersom vi hämtar systrarna vid 13:30, men då brukar han sova i vagnen igen. Sover ibland en lite kortare lur på 30 min eller så på kvällen. 
Sovtider på natten: Somnar oftast samtidigt med sina syskon vid 20:00-21:00. Ibland har han somnat tidigare under kvällen. Vaknar och äter 1-2 gånger/natt och vaknar vid 6:00-7:00 för dagen.

Språk: Jollrar mycket med olika melodier och ljud. 
Favoritlek/aktivitet: Att prata med en. Upptäcka händerna
Favoritleksak: Ingen särskild. Spenderar rätt mycket tid i babygymmet eller i sittern 
Lärt sig nyligen: Lägger sig på sidan sedan någon vecka för att försöka komma över på mage. Har börjat titta på sina händer också sedan en dryg vecka, stoppar dem gärna i munnen. Har ibland hittat tummen att suga på.
Övrigt: Premiär för babysim igår och det gick bra. Ska bli roligt att gå veckorna framöver. Fjällsemestrade i Vemdalen för 2 veckor sedan och fick spendera mycket tid med far- och morföräldrarna. Det gick bra. Åt glesare på dagen då, men oftare på natten. Inte helt övertygad att äta ur flaska är okej.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens jobbfundering...

Tierp

ESC