Inlägg

Visar inlägg från november, 2011

Shopping 2

Bild
Det blev ingen längre tur till centrum för jag valde att sitta kvar hemma och kolla på körnoter inför morgondagen. Tog en kort sväng dit för att köpa en deo framförallt, men jag lyckades faktiskt även köpa en jacka. Yes box, så kan det gå. Till mitt försvar säger jag att jag tänkt på att köpa en ny jacka då den jag un använt under hösten nog egentligen är en sommarjacka som jag köpte på H&M för.. hm... 4-5 år sedan? Den börjar se trött ut. Och så var det rea 50% Märke G-star RAW. Tycker att det märket brukar ha snygga kläder, men för dyra för att jag ska köpa dem. Å andra sidan kan man ju tänka sig att det vore bättre att köpa några dyra plagg som verkligen ser bra ut istället för flera billiga som inte håller formen.

Shopping

Bild
Sitter och äter frukost och löser Melodikrysset, eller åtminstone försöker. Saknar Ms musikkunskaper märker jag. Han kan betydligt många fler Jules Sylvain-dängor än jag... Efter frukost och Melodikryss funderar jag på att knata iväg till Farsta Centrum och ströva i butiker. De har någon slags kampanj i veckan och har skickat ut rabattkuponghäften med 20% rabatt på många ställen. Fast egentligen vet jag inte om jag behöver handla något. Det är bara lyxkonsumtion isåfall och det klingar ändå lite illa i mina öron. I måndags utnyttjade jag i alla fall en av kupongerna. Då köpte jag en mysig pyjamas så nu vill jag verkligen inte kliva upp på morgonen!

Oväntat

Bild
Eftersom jag slutade lite tidigare idag, dag före röd dag, gick jag av i Bergshamra på väg hem från jobbet. Gick först in på Coop och köpte lite Loka och lösviktsgodis. Bakom mig i kön till kassan hojtade en gammal man med rollator till kassörskan "Hallå! Ska du inte ringa in en till kassa? Vi är många som står här nu!". Jag blev rätt förvånad måste jag säga. Framför mig stod en farbror (som skulle köpa en STOR brieost, vilket jag också blev lite förvånad över. Av någon anledning tror jag inte att gamla människor är storkonsumenter av brieostar, utan bara av svensk husmanskost, men det är ju förstås fördomsfullt av mig), en tant höll på att betala och förutom den hojtande mannen var det bara en till i kön. Och vi var ju inga storhandlare någon av oss. Jag var nästan sugen på att fråga om han ville gå före mig, eftersom han verkade ha så bråttom. Hursomhelst öppn ades en till kassa och där ställde sig en äldre man med en smörgåstårta - som han inte kunde betala eftersom han in