En vecka

Idag är det en vecka sedan lillasyster föddes! Känns också som att det var sådär en vecka sedan. Hittills har det gått bra, jag trodde faktiskt det skulle vara värre. Men man ska väl inte ropa hej... Skönt i alla fall att M har semester nu i några veckor. Första uppdateringen på syster då:

Namn: Vet inte ännu, hon har inte sagt så mycket än så vi vet inte vad hon heter. Väntar på att hon ska presentera sig så småningom
Född: 140623 (dvs på pappas födelsedag. 2032 firar hon alltså 18 år samtidigt som farsgubben fyller 50.. Skulle inte förvåna mig om det är på midsommarafton dessutom...)
Vikt: 3922 g
Längd: 52 cm
Vikt nu: Ska på BVC imorgon. Hade gått ned till 36.. nåt när vi var på andra läkarundersökningen på BB när hon var 3 dagar.
Storlek på kläder: 50
Äter: Varierande ofta. Gärna på nätterna känns det som. Vill gärna äta i intervaller a tre gånger med små sovpauser emellan.
Sover: Mestadels. Upplever att hon sover mycket mer än vad Tyra gjorde. Men kanske jag jämför med när Tyra var någon vecka äldre? Tyckte vi fick gå och bära på Tyra mer eller mindre hela tiden, men lillasyster ligger oftast nöjd och sover för sig själv. På natten sover hon än så länge i vår säng pga att vi inte har någon säng till henne ännu.
Övrigt: Ingen ide att skriva nåt under de andra rubrikerna än så länge.. :)

Kommentarer

  1. Skönt att det går bra och skönt att M har semester ett tag!

    Det är ju smidigt med födelsedag samtidigt, så behöver man bara baka en gång, eller något ditåt ;)

    SvaraRadera
  2. Mysigt med liten bebis.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens jobbfundering...

Tierp

ESC