Inlägg

Visar inlägg från juli, 2009

Dagens jobbfundering...

... är nog: Vad ska man egentligen diktera under rubriken "Allmänt"? Väldigt flummig rubrik tycker jag. Misstänker att det är istället för "Socialt". Annars fundererar jag också lite över hur man översätter pavingstone degeneration till svenska. Kan det kanske heta gatstensdegeneration? Provar att skriva det i journalen... Åker till Gävle i helgen. Packa, städa. Usch, känns jobbigt!

Undersökningar

Admin på eftermiddagen idag. Skönt. Har lite tid att läsa på allt som jag måste läsa på. Huvva, vad lite man kan om ett sånt litet organ!!! Sitter och läser på om hur man gonioskoperar och inser att jag nog borde gonioskopera alla patienter jag träffar bara för att förstå vad det är jag ser... På samma sätt borde jag nog dilatera alla patienter. Fast jag har mycket akuta återbesök och akutbesök just nu och jag tror att den patient som söker för vagel skulle bli en smula förvånad om jag sätter igång med pupillvidgande, kontaktlinser osv... ;-)

Inte mycket internet

Ja, inte har det blivit mycket internet på sistone. Blir så när man bara kommer åt det via jobbet och man inte har möjlighet att larma på och av på jobbet ännu så man är så illa tvungen att gå hem när alla andra går. Men snart har jag mobilt bredband... Fjärde veckan på nya jobbet nu. Tiden går verkligen fort. Betyder att en månad har gått i mitt lägenhetssökande också. Det vill jag kanske inte tänka på så mycket för det är rätt stressande att inte veta var man ska bo framöver. Men samtidigt tror jag faktiskt att det löser sig så jag är inte alltför oroad. Hoppas på svar från två styckna som jag mejlat ang andrahandsuthyrning. Men man kan ju undra hur många det är som har hört av sig till dem. Jag tror inte direkt att jag är ensam. Sitter just nu med laptopen på biblioteket och nyttjar deras trådlösa uppkoppling. Var tvungen att prova spela WoW, fast man känner sig nästan som en liten skurk om man gör det på biblioteket tycker jag. Fast jag vet egentligen inte varför. Jag lever om mer